Basis Blackbox

Hoe effectief gaan uw buitendienstmedewerkers met de tijd om; kunnen er meer werkzaamheden uitgevoerd worden in hetzelfde tijdsbestek? Door het Transscope® Basis Blackbox systeem aan te schaffen, beschikt u over een kwalitatief hoogwaardig "Management Informatie Systeem". Dit systeem zal haar rendement bewijzen door u te voorzien van objectieve informatie over uw buitendienst.
Rijstijl Analyse:

Voor organisaties is het belangrijk te weten hoe er met de bedrijfsvoertuigen wordt omgesprongen. Want uw bedrijfsvoertuigen zijn immers uw visitekaartjes op de weg.
Ongeval Analyse:

Indien er een ongeval heeft plaatsgevonden kan achteraf door middel van een grafiek duidelijk worden wat de snelheid en de remweg is geweest.

Wanneer een startblokkering?

Indien de chauffeurs in diverse voertuigen rijden, kan een persoonsgebonden ID-sleutel uitgegeven worden. Zonder ID-sleutel kan het voertuig niet gestart worden.


Fiscaalbox

De ene kilometers is de andere niet. Zakelijk rijden is anders dan privé en dat voelt u in uw portemonnee. Om de pijn te verzachten is er nu de Fiscaalbox® en de Fiscaalbox® Junior. Een eenvoudig te bedienen systeem dat uw ritten uit elkaar houdt. De Fiscaalbox® registreert onder andere datum, tijd, kilometerstand en rittype: Zakelijk, Woon/Werk, of Privé
Er zijn 
Twee uitvoeringen:

Naast groot is er nu ook klein. Afhankelijk van uw behoefte kunt u kiezen voor de geavanceerde Fiscaalbox® en de Fiscaalbox® Junior.

De Fiscaalbox® kan uitgebreid worden met verschillende opties, zoals GPS-module, Startonderbreker in combinatie met ID-sleutel. De GPS-module registreert automatisch de bezocht postcodes (4 cijferig) en plaats.

De Fiscaalbox® Junior heeft geen uitbreidingsopties en is beperkter qua software.


GPS / GSM module

Met de Transsatellite kunt u zien waar uw voertuigen zich bevinden. De Transsatellite is gebaseerd op de basis blackbox, uitgebreid met een GPS-module en een GSM-module en de bijbehorende software. Via een satellietverbinding wordt de positie van een voertuig bepaald en weergegeven op een digitale atlas op uw beeldscherm. De frequentie bepaalt u zelf: u kunt een voertuig continu volgen, elk uur zien waar hij zich bevindt, op het moment dat de motor wordt gestart of wanneer de omstandigheden daarom vragen.
De toepassingsmogelijkheden van de Transsatellite zijn hierdoor zeer divers. De Transsatellite kan bijvoorbeeld toegepast worden voor logistieke doeleinden, verbeterde dienstverlening en verlaging van de buitendienstkosten. Mensen en voertuigen zijn uit het oog, maar middels de kantoorsoftware in beeld. Rapportages van: inzetbaarheid voertuigen, inzicht in rij- en rusttijden, plaatsbepaling etc. worden moeiteloos door de kantoorsoftware gegenereerd.DriveRight

Konden uw auto's maar praten. Dan konden ze interessante vragen beantwoorden.
-Wanneer worden mijn auto's gebruikt?
-Hoeveel tijd brengt mijn personeel bij de klanten door?
-Heeft mijn personeel een verantwoorde rijstijl?
-Wat voor ritten maakt mijn personeel elke dag?
-Houden de chauffeurs zich aan hun routes?
DriveRight beantwoordt niet alleen deze vragen voor u, maar nog veel meer. Met behulp van geavanceerde microprocessor-techniek registreert de DriveRight hoe en wanneer uw wagenpark wordt gebruikt. De informatie over ritten, voertuigen en chauffeurs kunt u bekijken via de DriveRight Vehicle Management Software, of op het display.